Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Over Amphia
Over Amphia

Over Amphia

Wij zijn Amphia

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5.000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt.

Wij zijn een van de grootste STZ-ziekenhuizen in Nederland waar wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen centraal staan. Dit gebeurt allemaal in ons nieuwe, moderne ziekenhuis, dat geheel ingericht is op de toekomst. We werken hier aan het realiseren van onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden binnen alle vakgebieden.

Talenten benutten

Wil jij steeds blijven leren en je talenten zo goed mogelijk inzetten? Dat maken we bij Amphia graag mogelijk. Of je nou starter bent of al een tijd in het vak zit. Samen met je leidinggevende maak je duidelijke afspraken over je carrière. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en ga je met plezier en een tevreden gevoel naar je werk. 

Gezond & gelukkig zijn

Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. En dat je gezond en gelukkig bent (en blijft). Want we werken graag lang met elkaar samen. Dit noemen we duurzame inzetbaarheid. Je hebt daarom regelmatig een gesprek met je leidinggevende om te bespreken wat jij wil en kan. En hoe het met je gaat. 

We doen ook regelmatig onderzoek naar hoe tevreden de medewerkers bij Amphia zijn. Als er dingen beter kunnen, dan gaan we hier graag mee aan de slag. Soms zijn die verbeteringen voor een team. Soms voor de hele organisatie. Jouw mening vinden we belangrijk!

Modern Ziekenhuis

Amphia is zo ingedeeld dat afdelingen die veel samenwerken vlakbij elkaar zitten. Zo kunnen alle zorgverleners snel met elkaar overleggen. Dit helpt ons nog beter samen te werken en om in te spelen op nieuwe behoeftes in de zorg. Doordat de samenleving verandert, is er steeds weer andere zorg nodig. We werken altijd aan nieuwe, flexibele manieren van zorg bieden.

Amphia nieuwbouw

Duurzaamheid

Bij de bouw van het nieuwste gedeelte van Amphia is goed nagedacht over de toekomst. Duurzaamheid staat hier centraal. We hebben keuzes gemaakt in kwaliteit, die goed zijn voor het milieu. Zo heeft Amphia een warmte-koudeopslag. Deze installatie zorgt voor ongeveer 85 procent van de energie die we nodig hebben. De hoeveelheid CO2 die vrijkomt in de lucht is ongeveer 80 procent minder.

Amphia nieuwbouw

‘Samen Gezonder’

Samen gezonder: dat is waar iedereen bij Amphia elke dag hard voor werkt. We willen onze patiënten de beste zorg bieden. Dit doen we door veel te overleggen en samen te werken. Maar ook door nieuwe technieken te gebruiken. En door de patiënt altijd centraal te stellen. Dit betekent dat we in alles wat we doen als ziekenhuis, rekening houden met hoe de patiënt dit ervaart. 

Samenwerking en overleg

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bekijk onze vacatures en ontdek de mogelijkheden voor jouw droombaan.

Ga naar het vacatureoverzicht

Label