Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Stages
Leren & werken bij

Stages

Stage lopen bij Amphia

In Amphia werken ongeveer 5.000 professionals die samen een groot aantal beroepen vertegenwoordigen. Amphia biedt aankomend talent dan ook graag de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de beroepspraktijk en zich een beeld te laten vormen van wat er binnen Amphia allemaal mogelijk is. Er zijn verschillende afdelingen binnen ons ziekenhuis waar je ervaring op kunt doen. Afhankelijk van de afdeling en de mogelijke afspraken die er worden gemaakt met onderwijsinstellingen zijn er overal in het ziekenhuis leerzame plekken te vinden. Helaas zijn er binnen Amphia momenteel geen mogelijkheden voor maatschappelijke stages, snuffelstages of beroeps oriënterende stages.

Zorg & Polikliniek

Stagelopen binnen de zorg of bij de polikliniek kan zowel op hbo-niveau als op mbo-niveau binnen Amphia. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info
Zorg en poli

Medisch ondersteunend & Paramedisch

Binnen het medisch ondersteunende en paramedische vakgebied zijn er allerlei stagesplekken. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info
Medisch ondersteunend & Paramedisch

Overige stages

Naast stages in de zorg, zijn er ook stageplekken binnen andere afdelingen in het ziekenhuis. Denk hierbij aan afdelingen zoals Marketing & Communicatie, ICT, Finance, Logistiek of HR. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info
Overige stages

Label