Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Arbeids-voorwaarden
Over Amphia

Arbeids-voorwaarden

Wat biedt Amphia jou?

Als je bij Amphia komt werken, krijg je veel terug voor je werk. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Denk aan de primaire voorwaarden, zoals je salaris, uren en vakantiedagen. Maar ook aan de secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsbonus die je kunt vergelijken met een extra maandsalaris. Door extra voordelen te creëren, hopen we dat je graag bij Amphia werkt.

Arbeidsvoorwaarden: zo doen wij dat!

Binnen Amphia houden wij ons aan de CAO Ziekenhuizen. Je kunt er dus zeker van zijn dat er goede afspraken zijn over de arbeidsvoorwaarden. Voor het salaris dat je krijgt, kijken wij naar jouw opleiding en werkervaring. Vanuit daar maken we afspraken over de hoogte van jouw salaris. Voor alle functies zijn salarisschalen vastgesteld met een minimum en maximumbedrag: de FWG. Je pensioen wordt geregeld door Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Voordelen voor jou als medewerker van Amphia

  • De mogelijkheid om de inzet van je arbeidsvoorwaarden voor een deel zelf te bepalen. Zo is het mogelijk om je vrije dagen, brutosalaris, eindejaarsbonus of (een deel van) je vakantiegeld voor producten te ruilen. Je betaalt hiervoor minder loonheffing aan de belastingdienst. Zo houd je dus meer geld over.
  • Korting op zorgverzekeraars CZ en IZZ.
  • De mogelijkheid om verschillende leer-werk trajecten of vervolgopleidingen te volgen. Doorontwikkelen moedigen wij aan.
  • Korting bij de Amphia Apotheek.

Persoonlijk ontwikkelen

Als je bij Amphia werkt, besteed je ook tijd aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je steeds meer leert over je vak. Maar ook dat je jouw talenten en eigenschappen ontdekt. Hier helpen wij je natuurlijk graag bij. Maar we gaan er ook vanuit dat je hier de regie in neemt. Daar krijg je verschillende mogelijkheden voor. Amphia biedt onder andere veel opleidingsmogelijkheden. We werken daarvoor onder andere samen met het Erasmus MC in Rotterdam.

Meer weten over werken & leren bij
persoonlijk ontwikkelen

Label