Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Sollicitatieproces
Over Amphia

Sollicitatieproces

Solliciteren bij Amphia

Ben je enthousiast over Amphia en wil je graag bij ons komen werken?
Dan ziet jouw sollicitatiepad er zo uit.

 1. Stap 1

  1. Ja! Ik wil solliciteren

   Heb je een vacature gevonden die bij je past en wil je solliciteren? Upload dan je cv en vertel ons in je brief waarom je graag bij ons komt werken. Je ontvangt van ons een bevestiging op het moment dat je alles hebt verstuurd.

 2. Stap 2

  1. Wij nemen contact met je op

   Aan de hand van jouw sollicitatie nemen we contact met je op. We bellen je om je uit te nodigen voor een gesprek. Mochten we je helaas niet uitnodigen voor een gesprek, dan hoor je dit via de mail.

 3. Stap 3

  1. Kom kennismaken of loop een dagje mee

   In dit eerste gesprek willen we je leren kennen en een idee krijgen of we bij elkaar passen en of je geschikt bent voor de functie. Om je een goed beeld te geven van de afdeling, je toekomstige collega’s en de werkwijze die hierbij past, nodigen we je van harte uit eens mee te lopen of een kop koffie te komen drinken. Soms willen andere collega’s ook nog met je kennismaken en volgt er een tweede gesprek.

 4. Stap 4

  1. Jouw arbeidsvoorwaardengesprek

   We zijn een match! Jij wordt onderdeel van ons team dus tekenen we samen een contract voor een succesvolle samenwerking. Je toekomstige leidinggevende bespreekt alles met je. Meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden vind je hier.

 5. Stap 5

  1. Jouw start binnen Amphia

   Je gaat van start met een introductieochtend voor nieuwe medewerkers. Vanuit daar ga jij je nieuwe rol invullen op de afdeling.

Bijzonderheden

 • Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Voor sommige vacatures is er een screening noodzakelijk.
 • Werknemers die door Amphia zijn aangemerkt als re-integratie kandidaat of boventallige medewerker kunnen met voorrang solliciteren. Veel vacatures worden gelijktijdig intern en extern uitgezet. De interne kandidaat, heeft bij gelijke geschiktheid, voorrang.  
 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure die bij jouw functie hoort.

Voorwaarden indiensttreding bij Amphia

Als jij als nieuwe medewerker in dienst treed bij Amphia vragen wij je een aantal documenten aan ons te overleggen:

 • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart).
 • Relevante diploma’s die eventueel van belang zijn voor je functie.
 • Een actuele Verklaring Omtrent goed Gedrag (VOG). We vragen je deze uiterlijk 3 maanden na indiensttreding aan ons te overhandigen. Dit kan bij de gemeente waar jij woonachtig bent. Je krijgt de aanvraagkosten vergoed door ons.

Label