Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Anesthesiemedewerker
Vakgebied

Anesthesiemedewerker

Anesthesiemedewerker bij Amphia

Als anesthesiemedewerker bij Amphia is geen dag hetzeflde. Je komt hier een grote diversiteit aan ingrepen tegen. Zo hebben we samen veel specialistische kennis in huis die we graag met elkaar delen. We hebben 2 operatiecomplexen binnen Amphia. De grote OK met 16 operatiekamers waar hoog complexe ingrepen worden uitgevoerd. Daarnaast een spiksplinternieuw operatiecomplex met 4 kamers, waar patiënten met een goed planbare ingreep geopereerd worden. Dit biedt afwisseling. Maar bovenal staan we hier iedere dag samen. Met een gezamenlijk doel: De beste zorg voor de patiënt. Dat heeft hier altijd de hoogste prioriteit.

Team

Het anesthesieteam bestaat, inclusief leerlingen, uit ongeveer 70 collega’s. Wij hebben veel voor elkaar over. We zijn een hecht team en er is plek voor iedereen. Dat we een opleidingsziekenhuis zijn, zie je terug in de sfeer op de OK. Zo werk je samen met een leuk, jong en specialistisch team van artsen en artsen in opleiding, die je altijd nieuwe dingen willen leren.

Complexe ingrepen

Iedere dag vinden hier bijzondere ingrepen plaats. Denk hierbij aan grote leverchirurgie en Robotchirurgie. We werken met een aantal hybride operatiekamers. Daarnaast is Amphia het hartcentrum van Breda en regio. De OK is het hart van het ziekenhuis. Wij zijn één van de zestien ziekenhuizen in Nederland die hartoperaties uitvoert. Binnen Amphia zijn er 4 operatiekamers speciaal ingericht voor hartchirurgie. We voeren ongeveer 1200 hartoperaties per jaar uit. Dankzij de nauwe samenwerking met cardiologie binnen het hartcentrum en de toevoeging van nieuwste technieken, zoals ritmechirurgie en minimaal invasieve klepchirurgie, kunnen we inspelen op de complexe zorgvraag. 

Doorontwikkelen

Ontwikkelmogelijkheden op onze OK? Die zijn er genoeg. Met regelmaat kun je deelnemen aan nascholingen of seminars. Zo kun je doorgroeien naar de rol van sedatiepraktijkspecialist of floormanager bijvoorbeeld of kun je verder specialiseren in de richting van cardio-anesthesie. Zolang je zelf maar uitspreekt waar je wensen en behoeften liggen. Dan denken wij graag met je mee.

Lees hier de verhalen van onze collega's

“Wij trekken hier sprintjes en leveren topzorg”

Lees het verhaal van Desiree, Anesthesiemedewerker.

“Je kunt niet in je eentje de toko runnen”

Lees het verhaal van Meggie, Anesthesiemedewerker in opleiding.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Opleidingsmogelijkheden op de OK

Wil je bij ons aan de slag als anesthesiemedewerker maar heb je nog geen diploma? Kom dan bij ons leren en werken. Je wordt op de werkvloer bij ons opgeleid. De theorie volg je via de Erasmus MC-academie

Meer info
Opleidingsmogelijkheden op de OK

Benieuwd naar de mogelijkheden op onze OK?

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een dag meelopen op de OK?
Neem dan contact op met Ingrid Smienk, leidinggevende OK.

 

Neem contact op met Ingrid

Label