Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Vrijwilligerswerk bij Amphia
Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij Amphia

Werken bij Amphia als vrijwilliger

Bij Amphia kunnen we niet zonder onze vrijwilligers. Naast het werk van onze artsen, zorgprofessionals en medewerkers, vinden wij ook het werk van vrijwilligers heel belangrijk. Bij Amphia werken ongeveer 300 vrijwilligers. Als vrijwilliger ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en bezoekers. Je wijst ze de weg en zorgt voor een warm welkom. Maar luistert ook naar hun verhalen. Of helpt ze als dat nodig is. Een bezoek aan het ziekenhuis wordt zo een stuk prettiger! 

Meld je aan als vrijwilliger

Momenteel is het helaas niet mogelijk je aan te melden als vrijwilliger bij Amphia. Omdat we zoveel aanmeldingen binnen krijgen, werken we nu met een wachtlijst. Op het moment dat we weer voldoende ruimte beschikbaar hebben, zullen we dit hier communiceren. Wie weet tot in de toekomst! 

Bureau Vrijwilligerswerk Amphia

Het Bureau Vrijwilligerswerk Amphia (BVA) regelt het vrijwilligerswerk bij Amphia. Het BVA zorgt ervoor dat we bij Amphia altijd genoeg gemotiveerde vrijwilligers hebben, die het bezoek van patiënten en bezoekers aan het ziekenhuis prettiger willen maken.

Vrijwilligerswerk Amphia

Label