Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

CCU-verpleegkundigen
Vakgebied

CCU-verpleegkundigen

CCU-verpleegkundige bij Amphia

Als CCU-verpleegkundige bij Amphia is geen dag hetzelfde. Je komt hier werken in een dynamische omgeving waarin je specialistische cardiologische zorg verleent aan de patiënt op zowel onze CCU als EHH. Amphia is het hartcentrum in de regio. Op beide afdelingen bieden we zorg van het hoogste niveau. De Eerste Hart Hulp is de poortafdeling van de acute cardiologische zorg. De Cardiac Care Unit heeft een level 2 niveau en werkt nauw samen met de hartkatheterisatiekamer. Dit biedt afwisseling. Maar bovenal staan we hier iedere dag samen. Met een gezamenlijk doel: De beste zorg voor de patiënt. Dat heeft hier altijd de hoogste prioriteit.

CCU en EHH

Als CCU-verpleegkundige ben je zowel werkzaam op de CCU als de EHH. De units zijn met elkaar geïntegreerd waardoor je als CCU-verpleegkundige op beide units inzetbaar bent. Ook ben je hier vast lid van het reanimatieteam. Kenmerkend voor onze afdeling is de onvoorspelbaarheid van zorg. Het is hollen of stilstaan. De afdeling heeft, mede door innovatieve technieken en de regionale functie, een grote diversiteit aan patiëntgroepen. De zorgprocessen zijn hier voortdurend in beweging. We bieden hier als team de hoogste zorg. Iedere dag weer.

Lees hier de verhalen van onze collega's

“Wij zijn het hart van het hartcentrum”

Lees het verhaal van Margriet & Judith, CCU-verpleegkundigen.

“Amphia biedt kansen die je aan moet grijpen”

Lees het verhaal van Sanne, CCU-verpleegkundige in opleiding.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Opleidingsmogelijkheden op de CC

Wil je bij ons aan de slag als CCU-verpleegkundige maar heb je nog geen diploma? Kom dan bij ons leren en werken. Je wordt op de werkvloer bij ons opgeleid. De theorie volg je via de Erasmus MC-academie.

Leren en werken bij Amphia
Leren en werken bij Amphia

Benieuwd naar de mogelijkheden op onze CCU?

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een dag meelopen op de CCU?
Neem dan contact op met Sandra Vriend, teamleidinggevende CCU/EHH.

 

Neem contact op met Sandra

Label