Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Dialyse verpleegkundigen
Vakgebied

Dialyse verpleegkundigen

Dialyseverpleegkundige bij Amphia

Als dialyseverpleegkundige bij Amphia is geen dag hetzeflde. Je hebt hier een veelzijdige functie. Samen hebben we veel specialistische kennis in huis die we graag met elkaar delen. We verlenen hoog complexe technische zorg en we begeleiden patiënten intensief. Maar belangrijk en boven alles, is dat we hier iedere dag samen staan als team. Met een gezamenlijk doel: De beste zorg voor de patiënt heeft hier altijd de hoogste prioriteit.

Dialyse

Als dialyseverpleegkundige ben je binnen Amphia inzetbaar op alle dialysevormen. Op de afdeling vinden hemodialyse dialyse, peritoneaal dialyse en plasmafiltratie plaats. Ook ga je voor acute behandelingen naar de IC of CCU. In totaal beschikken we hier over 24 chronische dialyseplaatsen, 2 acute dialyseplaatsen, één isolatieplaats en een brugstation voor training van PD-patiënten. Je vormt samen met 65 verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, technici en diëtisten een team waarbinnen waardering en ontwikkeling centraal staan. Iedereen wordt hier gezien. Van jong tot oud.

Lees hier de verhalen van onze collega's

“Streven naar de meest comfortabele zorg rondom mijn patiënt”

Lees het verhaal van Pauline, Dialyseverpleegkundige.

“Het lichaam van de patiënt loopt tijdens dialyse een marathon”

Lees het verhaal van Nidia, Dialyseverpleegkundige in opleiding.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Opleidingsmogelijkheden tot dialyseverpleegkundige

Wil je bij ons aan de slag als dialyseverpleegkundige maar heb je nog geen diploma? Kom dan bij ons leren en werken. Je wordt op de werkvloer bij ons opgeleid. De theorie volg je aan het Radboud UMC in Nijmegen.

Meer info
Opleidingsmogelijkheden tot dialyseverpleegkundige

Benieuwd naar de mogelijkheden op onze Dialyseafdeling?

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een dag meelopen op de dialyseafdeling? Neem dan contact op met Lidy Veldhuijzen, leidinggevende dialyse.
 

Neem contact op

Label