Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

IC-verpleegkundigen
Vakgebied

IC-verpleegkundigen

IC-verpleegkundige bij Amphia

Als IC-verpleegkundige bij Amphia is geen dag hetzelfde. Je komt hier een grote diversiteit aan ingrepen tegen waardoor je te maken krijgt met hoog complexe zorgvragen. We spreken van een hoogste niveau IC. Zo hebben we samen veel specialistische kennis in huis die we graag met elkaar delen. Dit biedt afwisseling. Maar bovenal staan we hier iedere dag samen. Met een gezamenlijk doel: De beste zorg voor de patiënt. Dat heeft hier altijd de hoogste prioriteit.

Samenwerken

We werken samen in een groot team van 160 collega’s dat veel voor elkaar over heeft. Je vindt hier 30 ruime, 1-persoonskamers waar we dagelijks werken met de nieuwste apparatuur en technieken. Dit bevordert enerzijds de zorg voor de patiënt. Anderzijds geeft het jou nog meer ruimte om je werk goed te kunnen doen. We werken hier met verschillende disciplines samen. Zo werken we samen met collega’s van patiëntbetrekking die de familie opvangt. Daarnaast werken er op de IC intensivisten, arts-assistenten, ventilation- en circulation practioners, een roosterraar, afdelingsassistenten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtetiek en collega’s voor secretariële- en administratieve ondersteuning.

Lees hier de verhalen van onze IC-collega's

“Je leert ook pas autorijden als je je rijbewijs daadwerkelijk op zak hebt”

Lees het verhaal van Suzan, IC-verpleegkundige.

“Als je bij ons de IC op komt, dan kom je echt ergens binnen”

Lees het verhaal van Gert-Jan, IC-verpleegkundige.

“Je leert spelenderwijs tijdens je studie, ideaal”

Lees het verhaal van Daniëlle & Marijn, IC-verpleegkundigen in opleiding.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Opleidingsmogelijkheden op onze IC

Wil je bij ons aan de slag als IC-verpleegkundige maar heb je nog geen diploma? Kom dan bij ons leren en werken. Je wordt op de werkvloer bij ons opgeleid. De theorie volg je via de Erasmus MC-academie. Kom gerust een dagje meelopen. Je kunt contact opnemen met teamleider Ingrid via 076 595 5175.

Meer info
IC-verpleegkundige in opleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden op onze IC?

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een dag meelopen op de IC?
Neem dan contact op met Annet Niemantsverdriet, leidinggevende IC.
 

Neem contact op met Annet

Label