Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Medisch ondersteunende opleidingen
Leren & werken bij

Medisch ondersteunende opleidingen

Combinatie leren & werken

Amphia biedt verschillende opleidingsmogelijkheden tot medisch ondersteunende beroepen. Dit zijn opleidingstrajecten, waarbij jij zowel werkt als leert, en de theorie volgt via een opleidingsinstituut. Op deze manier kun jij de geleerde theorie direct toepassen in de praktijk. De praktische uitvoering speelt dan ook een belangrijke rol in jouw eigen ontwikkeltraject tot professional. 

Amphia biedt 2 x per jaar een werken en leren traject aan voor de opleidingen tot operatieassistent of anesthesiemedewerker. Het betreft een 3-jarige opleiding, waarbij de theorie gevolgd wordt aan de Erasmus MC Academie in Rotterdam.

De opleiding Medische Beelvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) kan in Amphia zowel voltijd als duaal gevolgd worden. Met deze opleiding kan je vier kanten op: radiologie, echografie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Binnen Amphia worden stages gelopen bij de afdeling Radiologie en de afdeling Nucleaire Geneeskunde. Het betreft een 4-jarige  hbo-opleiding bij Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven.

Binnen Amphia kan de hbo-opleiding tot hartfunctielaborant, longfunctielaborant en KNF laborant gevolgd worden. Het betreft een werken en leren traject,waarbij je het theoretisch gedeelte volgt bij de LOI. Bij een relevante vooropleiding werkt Amphia ook samen met de Hogeschool in Holland voor de opleiding Echocardiografie.

Vragen over bovenstaande opleidingen? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde vacatures

Mochten er vacatures voor opleidingsplaatsen zijn, dan vind je deze terug in ons vacatureoverzicht. 

Bekijk alle vacatures

“Ik ben de rechterhand van de chirurg en heb tegelijkertijd veel vrijheid in mijn rol”

Lees het verhaal van Yoni, Operatieassistent in opleiding

“Dat de patiënt na de operatie een ijsje van mij krijgt is vaak wat ze onthouden”

Lees het verhaal van Chejenne, Recoveryverpleegkundige in opleiding

“Je kunt niet in je eentje de toko runnen”

Lees het verhaal van Meggie, Anesthesiemedewerker in opleiding

Label