Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Neonatologie
Vakgebied

Neonatologie

Neonatologieverpleegkundige bij Amphia

Als neonatologieverpleegkundige bij Amphia is geen dag hetzeflde. Je werkt op de gezinssuites met tal van andere disciplines. Zo hebben we samen veel specialistische kennis in huis die we graag met elkaar delen. Jaarlijks worden hier ruim 2700 baby’s geboren. De gezinssuites zijn zowel ingericht voor zwangeren, kraamvrouwen en neonatologie waar zowel hoog- als laag complexe zorg wordt verleend. We staan hier iedere dag samen als team. Met een gezamenlijk doel: De beste zorg voor de patiënt heeft hier altijd de hoogste prioriteit, zowel de allerkleinste patiënt, de kraamvrouw en kersverse ouder. 

Gezinssuites

Als neonatologieverpleegkundige bij Amphia bied je complexe zorg aan de allerkleinste. Namelijk de prematuur en neonaat. Je monitort je patiënten voortdurend maar je verleent ook acute zorg, bijvoorbeeld bij een keizersnede. Je werkt nauw samen met de obstetrieverpleegkundigen, verloskunde en kindergeneeskunde. De focus ligt hier op gezinsgerichte zorg waardoor we op de gezinssuites zowel het kind als de ouder kunnen verzorgen. Moeder en kind hoeven dus niet meer van elkaar gescheiden te worden. Als neonatolgoieverpleegkundige heb je een coachende rol. Samen met de ouders verzorg je de baby. Zo wordt de stap richting huis voor de ouders een stuk makkelijker.

Lees hier de verhalen van onze collega's

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Opleidingsmogelijkheden op onze Gezinssuites

Wil je bij ons aan de slag als neonatologieverpleegkundige maar heb je nog geen diploma? Kom dan bij ons leren en werken. Je wordt op de werkvloer bij ons opgeleid. De theorie volg je via de Erasmus MC-academie.

Meer info
Opleiding tot neonatologieverpleegkundige

Benieuwd naar de mogelijkheden op onze Gezinssuites?

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een dag meelopen?
Neem dan contact op met Jacqueline de Jong, leidinggevende Gezinssuites.

Neem contact op met Jacqueline

Label