Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Oncologie verpleegkundigen
Vakgebied

Oncologie verpleegkundigen

Oncologieverpleegkundige bij Amphia

Als oncologieverpleegkundige bij Amphia is geen dag hetzelfde. Je levert hier waardevolle zorg aan patiënten gedurende de diagnose, behandeling en de palliatieve en terminale fase. We behandelen hier de meeste soorten kanker. Als oncologieverpleegkundige zie je hier dan ook verschillende ziektebeelden. Dit maakt dat je veel weet van het oncologisch vakgebied. Zo hebben we samen veel specialistische kennis in huis die we graag met elkaar delen. Dit biedt afwisseling. Maar bovenal staan we hier iedere dag samen. Met een gezamenlijk doel: De beste zorg voor de patiënt. Dat heeft hier altijd de hoogste prioriteit.

Team

Als oncologieverpleegkundige werk je hier zowel op longoncologie, interne oncologie, hematologie als dagbehandeling. Dit doe je samen met een team van collega’s dat bestaat uit 64 verpleegkundigen en tal van andere ondersteunde zorgfuncties. We werken hier intensief samen met de (long)oncologen, hematologen en verpleegkundig specialisten. We dragen hier gezamenlijk eenzelfde passie uit: leveren van waardevolle oncologische zorg waarbij het verpleegkundig handelen net zo belangrijk is als het psychosociale aspect.

Lees hier de verhalen van onze collega's

“Vanaf groep 7 wist ik dat ik verpleegkundige in het ziekenhuis wilde worden”

Lees het verhaal van Charlotte, Oncologieverpleegkundige.

“De liefde voor het ziekenhuis heb ik van huis uit meegekregen”

Lees het verhaal van Monique, Oncologieverpleegkundige in opleiding.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Opleidingsmogelijkheden tot oncologieverpleegkundige

Wil je bij ons aan de slag als oncologieverpleegkundige maar heb je nog geen diploma? Kom dan bij ons leren en werken. Je wordt op de werkvloer bij ons opgeleid. De theorie volg je via de Erasmus MC-academie.

Meer info
Opleidingsmogelijkheden oncologieverpleegkundige

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Oncologie?

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een dag meelopen op onze afdeling?
Neem dan contact op met Tanja Rozenbrand, leidinggevende Oncologie. 

Neem contact op met Tanja

Label