Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Recovery verpleegkundigen
Vakgebied

Recovery verpleegkundigen

Recoveryverpleegkundige bij Amphia

Als recoveryverpleegkundige bij Amphia is geen dag hetzelfde. Je komt hier een grote diversiteit aan ingrepen tegen. Zo hebben we samen veel specialistische kennis in huis die we graag met elkaar delen. We staan hier iedere dag samen als team. Met een gezamenlijk doel: De beste zorg voor de patiënt heeft hier altijd de hoogste prioriteit.

Recovery

We hebben twee recovery’s: een op Noord voor laag compleze zorg en een op Zuid waar zowel hoog- als laagcomplexe zorg wordt geboden. Bij beide afdelingen is een holding waar de patiënten worden voorbereid op de operatie. Jij rouleert tussen deze twee locaties. Dit zorgt voor afwisseling omdat je verschillende type patiënten ziet. Draag jij de dienst van POP-verpleegkundige? Dan draag jij zorg voor de postoperatieve pijn. Je gaat dan het huis in om infusen te prikken en je assisteert bij het zetten van epiduralen bij zwangere vrouwen. Afwisselend en uitdagend dus.

Team

Als recoveryverpleegkundige werk je in een specialistisch team van 50 verpleegkundigen, waarbij collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Samen werk je hier dagelijks op een gloednieuw OK-complex. We zijn een opleidingsziekenhuis. Dit zie je terug in de sfeer op onze afdeling. Je vindt hier een lerend werkklimaat waarbij veel aandacht is voor scholing, training on the job en nieuwe uitdagingen. Wist je dat we van start gaan met zelfroosteren? Zo kan jij zelf de regie nemen in je eigen rooster!

Lees hier de verhalen van onze collega's

“De patiënt komt bij mij uitslapen”

Lees het verhaal van Maud, Recoveryverpleegkundige.

“Dat de patiënt na de operatie een ijsje van mij krijgt is vaak wat ze onthouden”

Lees het verhaal van Chejenne, Recoveryverpleegkundige in opleiding.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Opleidingsmogelijkheden op onze Recovery

Wil je bij ons aan de slag als Recoveryverpleegkundige maar heb je nog geen diploma? Kom dan bij ons leren en werken. Je wordt op de werkvloer bij ons opgeleid. De theorie volg je via de Erasmus MC-academie.

Meer weten
Opleidingsmogelijkheden Recovery

Benieuwd naar de mogelijkheden op onze Recovery?

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een dag meelopen op de Recovery?
Neem dan contact op met Kathelijne Bakkum, leidinggevende Recovery.

Neem contact op met Kathelijne

Label