Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Verpleegkundig Trainee
Vakgebied

Verpleegkundig Trainee

Verpleegkundig Trainee bij Amphia

Als verpleegkundig trainee bij Amphia krijg je binnen ons ziekenhuis de kans om ervaring op te doen binnen verschillende klinische afdelingen. Hierdoor ontwikkel je razendsnel jouw competenties. Je komt binnen Amphia een grote diversiteit aan onderzoeken, diagnoses en behandelingen tegen. Zo hebben we samen veel specialistische kennis in huis die we graag met elkaar delen. Ook met jou. Om de maand kom jij met alle andere trainees samen voor een trainingsdag waarin intervisies en vakinhoudelijke items elkaar afwisselen.

Werken en leren

Het verpleegkundig traineeship is een combinatie van werken en leren waarbij je als volwaardig verpleegkundige in dienst bent van Amphia. De exacte inhoud van jouw functie is natuurlijk afhankelijk van de afdelingen waar je gaat werken. Gedurende twee jaar ga jij vier keer een half jaar werken op een afdeling. Zo kan je dus kijken welk specialisme jou het beste past. Wij begeleiden en ondersteunen je goed en bieden een gericht opleidingspad aan.

Bootcamp

Als verpleegkundige trap je bij de start af met een leerzame Bootcamp. Dit is een programma dat speciaal ontwikkeld is voor verpleegkundigen. Je maakt kennis met Amphia en je krijgt op deze manier alle relevante basiskennis en vaardigheden die nodig zijn voor een vliegende start binnen het ziekenhuis en je afdeling.

Lees hier de verhalen van onze collega's

“Je rugzak wordt steeds verder gevuld met ervaring”

Lees het verhaal van Ward, verpleegkundig trainee.

“Ik probeer altijd een realistisch doel voor mezelf neer te zetten”

Lees het verhaal van Linse, verpleegkundig trainee.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze Traineeship?

Heb je vragen of wil je meer weten over het verpleegkundig traineeship?
Neem dan contact op met Nynke of Gerda, leidinggevenden Flexbureau.

 

Neem contact op met Nynke of Gerda

Label