Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Zorg & polikliniek
Leren & werken bij

Zorg & polikliniek

Stagemogelijkheden

Stagelopen binnen de zorg of bij de polikliniek kan zowel op hbo-niveau als op mbo-niveau binnen Amphia. Afhankelijk van de opleiding die je volgt, zijn er verschillende mogelijkheden. 

 • HBO verpleegkunde
  Amphia biedt stageplaatsen aan voor studenten die de voltijdopleiding volgen bij Avans Hogeschool. De toewijzing van deze stages loopt via Avans Hogeschool.
   
 • MBO verpleegkunde
  Amphia biedt stageplaatsen aan voor studenten die de BOL-opleiding volgen bij Curio Breda. De toewijzing van deze stages loopt via Curio Breda.
   
 • Doktersassistent
  Op verschillende poliklinieken in Amphia zijn stageplaatsen voor bol -studenten beschikbaar. Over het plaatsen van studenten hebben wij afspraken met het ROC Tilburg en Curio Roosendaal. De toewijzing van deze stages loopt via het stagebureau van deze onderwijsinstellingen.

Heb je vragen over de inhoud van de stage en de mogelijkheden? Neem dan contact op met de betreffende onderwijsinstelling.

Label