Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Coschappen
Leren & werken bij

Coschappen

Coschap lopen bij Amphia

We bieden meerdere (basis) coschappen aan. Dat willen we zo goed mogelijk doen. Amphia kent dan ook een (specialist) opleider die als ‘affiliatiecoördinator’ speciaal belast is voor het opleiden van jou als coassistent. De opleiding tot basisarts staat hoog op de agenda van de Centrale Opleidingscommissie (COC) waar alle medische opleidingen worden besproken. We investeren continu in de ontwikkeling van collega's die betrokken zijn bij het opleiden en begeleiden van coassistenten, waaronder medisch specialist en arts-assistent. 

Wat bieden wij onze coassistenten?

Ben jij coassistent en zoek jij een ziekenhuis om een van je coschappen te lopen? Dan ben je bij ons van harte welkom! Naast een goede opleidingsplek in een groot ziekenhuis met goede begeleiding en een brede patiëntenpopulatie, bieden wij je ook goede faciliteiten.

  • Een huiskamer voor coassistenten
  • Voor keuze-, oudste en onderzoekscoassistenten is er huisvesting beschikbaar
  • Wekelijkse introductie voor coassistenten inclusief een inwerkboekje met alle algemene informatie over Amphia Ziekenhuis
  • Co-lunches met discipline overstijgend onderwijs
  • Bedrijfsfietsen je kan lenen
  • Moderne bibliotheek met flex-werkplekken
  • Maaltijdbonnen als je diensten moet lopen in de reguliere coschappen
  • Jaarlijkse wetenschapsmiddag
  • ​Ons wetenschapsbureau ondersteunt bij onderzoek

De co-lunch
Naast dat je op de afdeling onderwijs volgt, worden er ook co-lunches georganiseerd voor alle coassistenten in Amphia. Er is dan tijd voor discipline-overstijgend onderwijs, maar ook worden hier de coschappen geëvalueerd. De input van de coassistenten wordt meegenomen in de kwaliteitscyclus waarmee de opleiding wordt verbeterd. Inhoudelijke onderwerpen die in de co-lunch aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld het omgaan met stress, de juridische aspecten van een coschap, medische ethiek of donatie.

Samenwerking

Voor de basisopleiding tot arts werken we vooral met het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daarnaast werken we voor de medische opleidingen samen met deze Universiteiten: 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hebben wij je interesse gewekt en wil je bij ons een coschap lopen?
Of heb je nog vragen?

Neem contact op

Label