Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Coschappen
Leren & werken bij

Coschappen

Coschap lopen bij Amphia

Amphia biedt meerdere (basis) coschappen aan. Dat willen we zo goed mogelijk doen. Amphia kent dan ook een (specialist) opleider die als ‘affiliatiecoördinator’ speciaal belast is voor het opleiden van jou als coassistent. Tevens staat de opleiding tot basisarts hoog op de agenda van de Centrale Opleidingscommissie (COC) waar alle medische opleidingen worden besproken. Er wordt continu geïnvesteerd in professionals die betrokken zijn bij het opleiden en begeleiden van coassistenten, waaronder medisch specialist en arts-assistent.

Wat bieden wij onze coassistenten?

Ben jij coassistent en zoek jij een ziekenhuis om een van je coschappen te lopen? Dan ben je bij Amphia van harte welkom! Naast een goede opleidingsplek in een groot ziekenhuis met goede begeleiding en een brede patiëntenpopulatie, bieden wij je ook goede faciliteiten.

  • Een huiskamer voor coassistenten
  • Voor keuze-, oudste en onderzoekscoassistenten is er huisvesting beschikbaar
  • Wekelijkse introductie voor coassistenten inclusief een inwerkboekje waarin alle algemene informatie van Amphia is opgenomen
  • Co-lunches met discipline overstijgend onderwijs
  • Bedrijfsfietsen die geleend kunnen worden
  • Moderne bibliotheek mét flex-werkplekken
  • Maaltijdbonnen wanneer diensten gelopen moeten worden in de reguliere coschappen
  • Jaarlijkse wetenschapsmiddag
  • ​Wetenschapsbureau die ondersteunt bij onderzoek

De co-lunch
Naast dat coassistenten op de afdelingen onderwijs volgen, worden er ook co-lunches georganiseerd voor alle coassistenten in Amphia. Er is dan tijd voor discipline overstijgend onderwijs, maar ook worden hier de coschappen geëvalueerd. De input van de coassistenten wordt meegenomen in de kwaliteitscyclus waarmee de opleiding wordt verbeterd. Inhoudelijke onderwerpen die in de co-lunch aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld het omgaan met stress, de juridische aspecten van een coschap, medische ethiek of donatie.

Samenwerking

Voor de basisopleiding tot arts wordt vooral samenwerkt met het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daarnaast werkt Amphia voor de medische opleidingen samen met de volgende Universiteiten: 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hebben wij je interesse gewekt en wil je bij ons een coschap lopen?
Of heb je nog vragen?

Neem contact op

Label